Кои сме ние

  • Фирма за къртене
    Фирма за къртене
  • Къртене на бани
    Къртене на бани

Професионална организация на специалисти по къртенето и събарянето-"ПОПАЙ".Базирани сме във Варна и работим изключително в града и областта.

Не представляваме други фирми и гарантираме коректност,професионализъм и изгодни цени-за което отговаряме лично ние.Работим без почивен ден,огледите ни са безплатни. Намираме решение за всяко трудно къртене или събаряне.Действаме внимателно и отговорно.Не делим клиентите си на големи и малки.

Доверете ни се и можете да получите възможно най-добрите условия за вашето събаряне,ремонт или почистване.При желание от страна на клиентите ни,предлагаме и цялостна подмяна на ВиК инсталацията в банята или кухнята след извършване на къртенето. Не разчитаме на стара слава или име.Ценим клиентите си и не избираме работата.Всеки ангажимент независимо от обема работа е важен за нас. Къртачи "ПОПАЙ"- извършваме всичко докрай.

ПРОФЕСИОНАЛНО КЪРТЕНЕ И СЪБАРЯНЕ ВЪВ ВАРНА

Когато избирате фирма за вашето къртене се съобразете с няколко неща: На първо място не наемайте хора които вършат тази дейност между другото или хора за които сте научили от разлепени бележки по жилищните входове.Несериозно е да очаквате работата да бъде свършена качествено и безопасно.

 

Второ - Когато търсите изпълнител за къртене,събаряне,извозване,почистване чрез интернет,огледайте добре сайтовете на които попадате.Уверете се,че фирмата предлагаща услугите е Варненска.Ако предлага услугите си в много градове или в "Контакти" е даден Софийски,Бургаски или друг адрес извън Варна-помислете добре.От една страна цената за работата им почти сигурно ще е по-висока защото ползват посредник а всеки по веригата трябва да си калкулира печалба и от друга страна се губи момента на личната отговорност и гаранция за добре свършена работа.При проблем никой няма да дойде от София за да го реши.

И не на последно място-никога не давайте капаро преди започването на работата.Не се подлъгвайте по ниски цени с предварително заплащане.При възможност винаги искайте оглед.

 

Цени по телефон/ и в сайт/ от рода на пакет "Къртене на баня" 15-25 лв.,пакет "Подпрозорец" 10-20 лв. са смешни и некоректни за тежкият физически труд които се полага.Няма как да е възможно.Особено ако се предлагат от фирми от други градове,представящи се за Варненски.

Къртене на фаянс и теракота
В строежа на всяка баня или кухня неизменно се включва използването на фаянс и теракота. Именно това обаче са двете помещения, изискващи най-голяма поддръжка, тъй като те са най-пряко свързани със здравето на човека, което в нашето съвремие е наболяла тема.
Предприемането на ремонтни дейности в банята или в кухнята пряко кореспондира с къртене на фаянс и теракота с цел подмяна на старите, въвеждане на цялостни иновации или частична промяна на стила и вида на помещенията. Разбира се от хигиенна гледна точка такива ремонти доста често съпътстват обновяването на жилището или офиса и са наложителни през определени периоди от време.
Ето защо с къртене на фаянс и теракота се е сблъсквал всеки човек, който предприема ремонт в дома си, и той отлично знае, че извършването на тази дейност е трудоемка задача, в която е предимство да имаш на своя страна професионален екип от помощници, който да помага и съдейства в правилното отстраняване на определените материали, както и в почистването и извозването им до определените за целта места.
​Тук идва и нашата роля. Специализирани в къртенето на фаянс и теракота, ние сме насреща при възникващ ремонт на банята, кухнята или друго помещение, където имате нужда от помощта ни. Гарантираме отлично свършена работа, коректно отношение и достъпни цени!

Facebook