Отвори за врати и прозорци

Цени » Отвори за врати и прозорци

Вратите и прозорците са от особена важност във всяка сграда, била тя офис помещение или уютен дом, тъй като те са вашата връзка със света навън и едновременно с това осигуряват вашето спокойствие и комфорт. Ето защо поставянето на врати и прозорци в различните по типове сгради изисква детайлност и внимание.

 

Бригада за къртене „Попай“ предлага на своите клиенти създаването на отвори за врати и прозорци, които ще ви позволят да поставите желаните от вас врати и прозорци, където пожелаете и да преобразите дома си в едно по-светло място, а офиса – в едно приветливо помещение, което създава комфорт и дисциплина.

 

Независимо дали става въпрос за големи прозорци и остъкления в тухла или бетон, или за малки прозорчета в помещенията, предвидени за баня, тоалетна или кухня, вие можете да разчитате на бригада за къртене „Попай“. Ние ви гарантираме професионална работа при поставянето на отвори за врати и прозорци, сигурност и надеждност на извършваната от нас дейност, безопасност и ефективни резултати, които ще улеснят ремонта, който сте предприели, и ще ви дадат възможността да се радвате на постигнатото лесно, бързо и удобно. Позволете си да изградите една комфортна и уютна среда, а отворите за врати и прозорци оставете на нас.

 

Цената варира между 100 и 200 лв за къртене, почистване и извозване.

 

Facebook