Услуги Варна

Връзки » Услуги Варна

Имате нужда от някаква услуга в дома? В сайта на нашите партньори можете да откриете професионалисти, които ще ви помогнат да се справите с всяка задача или проблем.

Компетентностите на екипа покриват всяка една услуга, която би ви потрябвала, за да се чувствате комфортно в дома в който живеете.

Основните дейности включват транспорт,  домашни ремонти, къртене и почистване. Предлагат се всички видове транспортни услуги с или без труд, в това число пренасяне на стоки, мебели, багаж и др., до всяка точка на Варна и цялата страна.

Появи ли се нужда от домашен ремонт можете да се доверите на квалифицирани майстори, за всички видове спешни или планирани ремонти във вашия дом, търговки обект или офис.

Всички знаем колко трудности може да създаде почистването на различни видове битови и строителни отпадъци. Тук ще откриете специализирана бригада за почистване на жилища, мазета, тавани, дворове и всякакъв тип пространства, включително извозване на отпадъците.

За да е пълна гамата от услуги, на разположение е професионална група от специалисти с богат опит в къртенето и събарянето.

Освен в изброените главни направления, не се колебайте да се вържете с фирмата и за допълнителни услуги като демонтаж и монтаж на мебели, боядисване на жилищни входове, пръскане срещу вредители, почистване на тавани от гълъби и всичко, от което домът ви има нужда.

Посочените услуги са на ваше разположение 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата.

varna2012.wixsite.com/remontivarna

Facebook