Къртене на баня

Цени » Къртене на баня

 

Бригада за къртене „Попай“ предлага на своите клиенти възможността да се възползват от съвкупност от дейности, свързани с ремонта на банята, обединени в „Пакет баня“.

 

„Пакет баня“ включва различни по типове дейности, които да ви съдействат за по-лекото и благоприятно протичане на ремонтните дейности в санитарните помещения, като ви осигурява всичко, от което имате нужда при иновирането на банята в дома или в офиса ви. „Пакет баня“ от бригада за къртене „Попай“ предлага:

  • Къртене на фаянс и теракота;

  • Демонтиране на тоалетна и мивка;

  • Демонтаж на бойлер;

  • Събиране в чували, изнасяне и товарене на отпадъците;

  • Извозване до сметище.

Сами знаете, че обезпечаването на банята и превръщането ѝ в едно хигиенично пространство, гарантиращо здравето на всеки член на семейството ви или ваш служител, изисква много усилия и труд, но не на последно място – умения.

 

„Пакет баня“ е най-удобният начин да се справите с щателния ремонт, който сте подели, и да си осигурите една ефективна и добре свършена работа. Нашите екипи от специалисти са технически оборудвани, професионално подготвени и готови да ви съдействат от къртенето до почистването и извозването на отпадъците от работата. Цените варират от 300 до 500 лв в зависимост от квадратурата, етажа и сложността на извършваните от нас дейности.

 

Обадете се и попитайте за „Пакет баня“ още сега!

 

 

 

Facebook