Къртене на бетон

Цени » Къртене на бетон

Бригада за къртене „Попай“ предлага на клиентите си още една възможност за лесно справяне с тежките ремонтни дейности, с които всеки човек в живота си поне веднъж се е сблъсквал, а именно – къртенето на бетон. Ние знаем, че строителството в България до момента борави с изключително голямо количество бетонени конструкти, чието реконструиране изисква още по-голямо количество време, енергия, сила, познания и опит.

 

Ние от бригада за къртене „Попай“ ще ви дадем възможността да се справите с реконструирането на бетонени сгради и конструкции лесно, бързо и удобно. Нашият високо квалифициран екип от професионалисти в областта на къртенето на бетон вече е на ваше разположение.

 

Нашите специалисти притежават необходимите професионални умения, знания и техническо оборудване, за да се справят с къртенето на бетон във всяка конструкция. Независимо дали искате да изкъртим бетонени стени, да съединим стаи или да реконструираме балкони, ние сме на ваше разположение, за да удовлетворим всяко желание, което имате, и да задоволим всяка ваша нужда, свързана с къртенето на бетон. Важна част от нашата работа е да избегнем нанасянето на щети на сградата при по-детайлни ремонтни дейности, затова можете да бъдете сигурни в ефективността на работата ни.

 

Цената варира от 12 до 70 лв на кв.м и се определя според дебелината и здравината на материала, както и от сложността на работата. В нея не се включва почистване.

 

Свържете се с нас веднага!

Facebook