Къртене на фаянс,теракота и мазилка

Цени » Къртене на фаянс,теракота и мазилка

Живеем във време, в което хигиената и здравето са водещи фактори в живота на хората и всеки се стреми към по-здравословен начин на живот, като хигиенизирането на помещенията е от особено значение. В това отношение от водеща значимост са санитарните помещения в дома или офиса, които имат нужда от специална поддръжка.

 

Бригада за къртене „Попай“ предлага на своите клиенти още един начин да обърнат специално внимание на санитарните помещения, кухните и баните с услугите за къртене на фаянс, теракота и мазилка.

И сами знаете, че къртенето на фаянс, теракота и мазилка е трудоемка работа, която изисква познания за определените материали, прецизност и опит в работата. Ето защо водещо в ремонтните дейности, свързани с къртене на фаянс, теракота и мазилка, е да намерите опитни специалисти, на които да се доверите в иновирането и промяната на санитарните помещения.

 

Екипът от професионалисти на бригада за къртене „Попай“ ще ви улесни и ще ви съдейства в бързото въвеждане на ново оформление, като ви гарантира сигурност и детайлност в работата и отлични резултати. Вече няма нужда да се тревожите, че ще засегнете канализацията или окабеляването в определеното помещение. Ние работим сигурно, безопасно и професионално.

 

Цената за услугата е от 2 до 5 лв на кв.м според обема и сложността на извършваните дейности.

Facebook