Къртене на комин

Цени » Къртене на комин

 

 

Макар че къртенето на комини става все по-рядко търсена услуга, ние от бригада за къртене „Попай“ сме насреща да ви съдействаме с премахването на различни по типове комини от стари камини или печки, които могат да бъдат доста неприятен дефект при ремонтирането или реновирането на всякакъв тип сгради.

 

 

Комините могат значително да стесняват помещенията или да деформират стената, на която се намират, по странен и нехармоничен начин. Ако сте предприели ремонтни дейности във вашия дом и имате нужда от къртене на комин, обърнете се към бригада за къртене „Попай“, която ще ви помогне да вземете това правилно интериорно решение и да се радвате на отлични резултати и високо качество на свършената работа.

 

 

Независимо дали става въпрос за бетонов, или за тухлен комин, ние ще ви помогнем в отстраняването му лесно, бързо и удобно, така че предприетите от вас ремонтни дейности да протекат гладко и безпроблемно, а по стените ви да няма излишни деформации и чупки, които смущават комфорта ви.

Освен това къртенето на комин е свързано с огромно количество сажди, полепнали мазнини и химични съединения, вредни за вас и за вашето здраве. Затова ние ви предлагаме и почистване и извозване на отпадъчните материали.

Не чакайте, а се свържете с нас сега!

 

Цена: 150-250 лв.

 

Facebook