Къртене на подпрозорец

Цени » Къртене на подпрозорец

Услугата къртене на подпрозорец обикновено се налага, когато поставяте нова дограма, а старата не позволява да бъде директно заменена. Разбира това не изчерпва всички варианти.

Други случаи, при които се налага къртене на подпрозорец могат да включват поставяне на т.нар. френски прозорци (стигащи от пода до тавана), изграждане на отворени арки  или цялостни стъклени стени към терасата. Всички тези случаи са свързани с дейности по къртене в стени, изградени от различни материали, изрязване на арматури, прецизно оформяне на отворите. В допълнение идва демонтиране на старите врати, прозорци и каси.

 

Освен всичко изброено трябва да се вземе предвид, че цялата тази дейност е свързана с натрупване на строителен отпадък от различно естество – бетон, тухла, желязо, дървени рамки и стъкла, които трябва да бъдат внимателно събрани, разчистени, натоварени и извозени до подходящите за това места. При всичко изброено предполагаме ще се съгласите, че къртенето на подпрозорец е дейност, която трябва да доверите на опитни специалисти. Само така можете да получите желания резултат и качество, в подходящите срокове, като си спестите редица неприятности продиктувани от непрофесионална работа. Ето защо при нужда от къртене на подпрозорец можете да се обърнете към нас.

 

Разполагаме с екип от професионалисти с богат опит, които ще направят оглед на място, ще ви консултират и ще предоставят висококачествена услуга, обхващайки целия описан процес. За вас остава удовлетворението от добрия резултат.

 

Изкъртване на подпрозоречното пространство,изрязване на арматурата,демонтаж на вратата,прозореца и касите.Почистване,товарене и извозване на отпадъците.
Цена от 200 до 350 лв. взависимост от квадратурата.

Facebook