Ремонти

Връзки » Ремонти

Що се отнася до ремонти, насочваме ви към наши партньори с близо 15 годишен опит в строителството. Фирмата е изградена с визията да предоставя специализирана услуга в строителната индустрия.

Помислете за всички видове ремонти, от които едно пространство би имало нужда, за да бъде функционално и уютно и бъдете сигурни, че тук ще откриете професионалистите, които ще осъществят поставената задача.

Груб строеж на къщи, зидария, поставяне на изолации и гипсокартон, монтаж на паркет, ремонти и полагане на хидроизолация на покриви, боядисване, усвояване на тераси, шпакловки, изграждане на ел. и ВиК инсталации, производство и монтаж на Al и PVC дограма и всичко, което се сетите или ви е необходимо. Фирмата разполага със специален екип за обновяване на собственост във Варна, който работи в тясно сътрудничество с вас за промяната на вашето жилищно или бизнес пространство.

От изграждането на проекта до завършената конструкция, получавате отговорност, професионализъм и изпълнени всички цели на ремонта в рамките на бюджета и в срок. Сред клиентите, доверили ремонтите си на компанията можете да откриете жилищни асоциации, местни власти, частни лица и частни предприемачи. На ваше разположение е компания, която поставя на първо място удовлетворяване очакванията на своите клиенти, предоставяне на висококачествени, професионални и цялостни услуги в сферата на ремонтите и строителството.  

Доверете се и няма да останете разочаровани.

varna2012.wixsite.com/remontivarna

Facebook