Демонтаж на тераси

Цени » Демонтаж на тераси

Демонтажът на тераси може да бъде тежка и притеснителна работа, която да ви ангажира и натовари. Но сега с бригада за къртене „Попай“ тази дейност вече е лесна и постижима.

 

Ако разполагате с остъклена тераса, която трябва да бъде демонтирана, обърнете се към нас, а ние ще се погрижим за вашето спокойствие. Ние знаем, че демонтажът на тераси е отговорна работа, която обезателно трябва да бъде извършена от специалисти, които се занимават с отстраняване на остъклени терасни помещения, рязане на метални конструкции и грижа за пълно обезпечаване на пространството във всеки детайл на работата.

 

А това включва предварителен план за действие, съобразен с етажа и локацията, пълно облепване на остъкленото терасно помещение, целящо да обезопаси отнемането на стъклото, качествено демонтиране, изместване и почистване на пространството.

 

Ние от бригада за къртене „Попай“ гарантираме за прецизно свършената работа, защото работим с професионалисти в областта на демонтажа на тераси и вие можете да бъдете сигурни, че вашата остъклена тераса ще бъде отстранена по най-безопасния, сигурен и качествен начин. Ние ще подсигурим за вас демонтаж на остъкление на балкони, рязане на винкела и разчистване и изнасяне на отпадъците от работната ни дейност.

 

Цената е от 10 до 20 лв на кв.м според от височината на етажа. Доверете ни демонтажът на терасите си и със сигурност ще останете доволни!

Facebook