Събаряне на постройки

5 причини да съборите стара сграда веднага

Категорична мотивация да разбиете миналото на пух и прах Собствениците на терени в днешно време притежават истинско богатство. Свободно парче земя, което човек може да превърне в каквото си поиска. Зеленчукова градина, заведение, къща за цялото семейство или направо жилищна сграда - вариантите са безкрайно много.

Ако разполагате с наследствен или закупен парцел, то птиченцето наистина е кацнало на рамото ви. Възможно е на територията на имота да има стара постройка - навес, барака, обор, вила, занемарена едноетажна или по-голяма къща, метален склад или хале, а понякога се срещат и още по-масивни и големи конструкции. Вие имате идея и желание да превърнете този неизползваем иначе терен в нещо друго, но ненужното здание ви пречи.

Нямате идея как да се отървете от него? Не се притеснявайте, този проблем се разрешава изненадващо лесно и ако изберете да разчитате на нас - достатъчно бързо. Необходима е единствено намесата на професионална фирма за събаряне на къщи и сгради във Варна и областта. Ще ви вдъхновим с 5 различни причини да спрете да отлагате тази задача: Опасност от срутване - Изоставените постройки са опасни за всички. Времето, атмосферните условия и допълнителни обстоятелства проявяват своето унищожително влияние върху структурата и цялостта дори на най-стабилния градеж. В името на безопасността на всички, най-доброто решение е да изпреварите гравитацията.

Не чакайте до последния момент, за да избегнете опасни инциденти. Повикайте фирма от Варна, специализирана в планираното разрушаване на сгради. Персонален парк - Интересът към градинарството е споделян от много хора. Разбира се, в градски условия мястото и средствата са силно ограничени. Парцел, който се намира в близост до дома ви или до други жилищни блокове, е цяло съкровище. Можете да го превърнете в прекрасна градина с цветя, зеленчуци, билки, а защо не и няколко дръвчета.

Напоследък споделеното градинарство става все по-модерно, така че защо не поканите и съседи и приятели? Единственото условие е мястото да е свободно, за да бъде използвано ефективно. Ако изпълните тази точка, но нямате време или желание да се занимавате с градина - отдайте парцела под наем. Желаещи със сигурност няма да липсват. Собствен бизнес - Винаги сте искали да имате своя дейност, но досега не се е появила златната възможност. Защо не я създадете сами? В случай, че премахнете развалините от собствения си терен, ще разполагате с чисто и просторно място, на което да развихрите най-смелите си мечти.

Свеж бар с екзотични, разхлаждащи напитки? Изискан ресторант с градина и детски кът? Шефът сте вие! Семеен дом - Все повече хора в днешно време оценяват предимствата на живота във фамилна къща. Несравним уют, отлични удобства и автономност без ограничения. Време е да се разделите с тясната кибритена кутийка, наречена апартамент. Подарете на себе си и семейството си собствена крепост. Не забравяйте само, че за да се случи това, първо трябва да разрушите старата. Жилищен блок - Строителният бум в цялата страна расте стремглаво - ръстът, в сравнение с 2017-та година, е впечатляващите 32%. Именно през миналата година Община Варна е издала 489 разрешителни за изграждане на жилищни постройки - както блокове, така и къщи. Но защо ви отегчаваме със скучни числа? Защото зад тези на пръв поглед безинтересни цифри, се крият прекрасни възможности за вас. Стига парцелът да го позволява, бихте могли да сключите сделка за строеж на цяла жилищна или офис сграда. Срутвате старото, за да се появи новото.

Добре е да знаете, че разрушителните операции винаги са придружени от шум, прах и строителни отпадъци. Не е възможно да бъдат избегнати, но за сметка на това, има начини да се подготвите ефективно. Предупредете съседите, ако има такива - можете да напишете съобщение в няколко екземпляра и да го закачите на видно място по близките сгради. По този начин осигурявате спокойствие на себе си, избягвате конфликти в самия ден и изпълнявате дълга си на съвестен гражданин на Варна. Ако държите да присъствате на място, запасете се с качествени тапи за уши и маска за филтрирано дишане. За да не се чудите какво да правите с всички останки от унищожената постройка, доверете тази отговорна задача на същата фирма, която извършва събарянето. Те разполагат с подходящ транспорт и необходимите разрешителни документи. Могат да извозят бързо и организирано всички боклуци до специализирано депо за строителни материали. Изброихме няколко потенциални проблема и светкавичните им решения. Е, какво чакате? Обадете се и запазете час за оглед още сега!

 

 

 

Събаряне на стари постройки-къщи,навеси,складове,стопански сгради и други.
Експресно и професионално.Пълно почистване на терена.
Изхвърляне на отпадъците на лицензирано сметище.

Facebook