Хамалски услуги

Допълнителни услуги » Хамалски услуги

Бригада за къртене „Попай“ предлага на своите клиенти професионални хамалски услуги.

Разполагаме с опитен и дисциплиниран екип, който ще се справи качествено с поставените задачи, като ви спести редица често срещани главоболия свързани със загуба на време, логистика и грижливо отношение към пренасяното имущество. Персоналът ни е изграден от квалифицирани професионалисти, преминали през задължително обучение.

 

Специализирани сме във всички видове хамалски услуги, започвайки от по-мащабните като организация - пренасяне на офиси и жилища, пренасяне на промишлени и търговски обекти, пренасяне на техника и оборудване, пренасяне на банки и пренасяне на складове, и достигайки до пренос на кашони, архиви, стоки и товари, рояли, пиана, мебели, каси и др. Можете също така да разчитате на бригада за къртене „Попай“ и за почистване и извозване на вашите битови и строителни отпадъци. Предлагаме ви цялостно обхващане на процеса – товарене, разтоварване, извозване и почистване.

Отнасяме се отговорно към поставените задачи, упражняваме постоянен контрол върху екипа и гладкото и бързо протичане на работния процес.

 

Като избирате хамалските услуги на бригада за къртене „Попай“, можете да разчитате на отлично свършена работа и коректност, реални и прозрачни цени, определяни още при договаряне на услугата. Свържете се с нас още сега.

Facebook