Дейности

 

 

Бригада „Попай“ извършва всички видове дейности свързани с къртене и събаряне на територията на гр. Варна. За да добиете реална представа за това къде могат да ви бъдат полезни, представете си всички видове къртене, които се налагат при началото на всеки ремонт. Къртене на бетон, тухли, стени, комини, подпрозоречни пространства, всякакви видове мазилки, замазки, теракот, фаянс и всичко, което бихте могли да се сетите в тази връзка.  

 

При всяко реновиране едно пространство – дом, офис, търговска площ, се налага първо то да бъде обработено, подготвено и оформено преди да започне да добива визията, която си представяте. В това число влизат и демонтиране на остъкления на балкони, паркети, дюшемета и метални конструкции. 

 

Бригада за къртене и събаряне „Попай“ разполага с опитни специалисти, които ще се погрижат за всичко това бързо и професионално. Фирмата разполага с ресурс да изпълни както отделни, малки къртачески дейности, така и да обхване целия процес по подготовка на вашето пространство за пълно реновиране – къртене, събаряне, почистване и извозване.

 

Можете да възложите на бригадата и разчистването на жилището от отпадъци и стари мебели, както и почистване на прилежащи мазета и тавани. Бригада „Попай“ безпроблемно се справя и със събаряне на стари сгради и временни постройки. Собствениците на занемарени дворове, лозя и градини могат да разчитат на фирмата за привеждането им в приличен вид.

Екипът на бригада за къртене и събаряне „Попай“ има натрупан солиден опит, който му позволява да работи бързо и уверено с професионално и отговорно отношение към клиентите си. При нужда не се колебайте да се свържете с фирмата по всяко време.

 

Запознайте се с основните дейности и услуги които предлагаме и в които сме тясно специализирани.Гарантираме високо ниво на качество и лична отговорност към поставените задачи.

 

 

Facebook