Хамали

Дейности » Хамали

Бригада за къртене „Попай” разполага с професионален екип от хамали за извършване на всички видове хамалски услуги и свързаните с тях дейности. Колективът ни е сплотен, отговорен и готов да реагира по всяко време и на всяка нужда на своите клиенти.

Можете да разчитате нашите хамали за пренасяне на офиси и жилища, на промишлени и търговски обекти, банки, складове и други, изискващи по-специфична организация дейности.

Със същата отговорност и внимание екипът ни ще се заеме и с всички други хамалски дейности – пренасяне на пиана, мебели, рояли, кашони с багаж, каси, архиви с документи и всичко, от които имате нужда. Предоставяме хамалски труд, както с транспорт, така и без транспорт, за обезпечаване на различни товаро-разтоварни дейности. Имаме на разположение различни видове превозни средства, за да изпълни всяка желана от вас транспортна услуга. За да ви обезпечим във всяко отношение предлагаме и почистване и извозване на строителни и битови отпадъци.

Предимството да работите с нас не се изчерпва с предоставянето на хора, които могат да носят тежко. Нашите хамали са квалифицирани, учтиви, отговорни и винаги обръщат внимание на нуждите на клиента. Ние сме винаги на ваше разположение и няма да ви откажем поръчка, независимо от деня и часа, в който ни потърсите.

Фирмата ни не е посредник, разполагаме с богат опит и собствени ресурси, което ни дава възможност да предлагаме изгодни и конкурентни цени. Целта ни е да осигурим първокласно обслужване от първия телефонен разговор до последната разтоварена от нас вещ.

Свържете се с нас още сега!

Facebook