Къртене

Дейности » Къртене

Къртене на фаянс и теракот в бани,тераси,коридори,промишлени помещения.
Къртене на отвори за врати и прозорци.

Събаряне на сгрешени или опасни козирки,плочи и стълбища.
Рязане на арматура.

Пробиване на дупки. в бетон,тухла и панел.
Демонтиране на метални и дървени конструкции.
Къртене на бетон.
Къртене на тухла.
Къртене на замазка.

Къртим мозайка,трегери,събаряме стени в битови и промишлени помещения.Демонтираме стар гипсокартон с конструкция,дюшемета,паркети.

Извършваме и изкопни работи с багер.

 

 

При ремонт: 3 неща, които да поверите на фирма

 

Оставете дейности като къртене и пробиване на експертите

 

Ремонтът на жилищно или работно пространство не е лека задача - винаги изисква повече време, ресурси и нерви, отколкото предварително са планирани. Затова много собственици на жилища и офиси решават да олекотят бюджета и да извършат част от ремонтните дейности сами или с помощта на близки и приятели. Това е напълно приемливо за някои по-леки задачи. Всеки би могъл сам да сглоби повечето мебели, които се продават на пазара, да отлепя стари тапети или да се опита да свали разхлабени плочки от стената. Но когато става въпрос за трудоемки активности като къртене и пробиване - най-добрият избор е специализирана фирма “кърти чисти извозва”, която да работи на територията на град Варна. Може да ви се струва ясно какво трябва да направите, но начинът, по който се извършват тези дейности е изключително важен. Ако се допусне грешка при някоя от тях, последствията могат да бъдат много сериозни. Не само забавяне на ремонта и затрудняване на целия процес, но и реален риск за постройката, са само част от нежеланите ефекти. Стараейки се да спести, всъщност човек си навлича още по-голям разход на ресурси и нерви. Затова вижте кои са услугите, които е препоръчително да изпълни опитна фирма:

 

То е “любимо” на всички - най-вече на съседите. Звукът и вибрациите са достатъчни да изгонят целия вход от вкъщи, а най-голямата жертва е късметлията със самата машина. Къртенето, за съжаление, е неизбежна част от всеки основен ремонт. Толкова много дейности могат да бъдат извършени единствено чрез този шумен метод. Премахване на упорито залепени стенни плочки от всякакъв вид, отстраняване на стари керамични и каменни подови настилки, разрушаване на нежелани стени при разширяване, остъкляване и преаранжиране на жилищно пространство… това е само малка част от списъка. За такива начинания се изискват предварителни знания за устройството на сградите и метода на работа с къртачна техника. Това е описание на опитен служител в професионална фирма за къртене, чистене и извозване. Ако не отговаряте на тези изисквания, рискувате евентуални инциденти. Те ще ви костват допълнителни ресурси за поправка на щетите, а къртачната техника не е евтина като за начало. Пропуснете тези главоболия като се обърнете към организация с експертно обслужване и качествени машини.

 

Създаването на отвори в стените се прави с различни цели - цялостно събаряне, поставяне на прозорец, преустройство на тръби и кабели, добавяне на пространство към стая. Общото е едно: винаги може да се окаже носеща стена, а вие да го разберете прекалено късно. Няма как човек без предварителна подготовка, подходящо образование и опит да разпознае такава ситуация. Затова трябва да потърсите консултант, който да извърши проверка на конструкцията на сградата. Тези услуги често излизат солено. Вие можете да получите всичко от едно място. Поверявайки тежките ремонтни дейности на фирма “кърти, чисти, извозва” от Варна, вие получавате всички тях от едно място и с гарантирано качество. Заради големия набор от услуги, цените са много по-изгодни и спестявате повече пари.

 

Планината от строителни отпадъци по време и след цялостен ремонт на жилище е непосилна задача, дори и за най-изрядните домакини. Пластовете прах никога не се изчистват само с едно избърсване. Малки парченца плочки, дървесина и всякакви други материали се намират по цялата къща, дори и след основно почистване. Прахосмукачката се превръща в неизползваем боклук в следствие на постоянната експлоатация. Чували с отломки, плочки, цимент, гипс и други вещества запълват коридорите. Битката изглежда безнадеждна. Дори и да ви хрумне да закупите индустриална прахосмукачка, остава въпросът какво ще правите с нея после. Не си заслужава да се разделите с куп пари за машина, която ще използвате веднъж. След което да се чудите къде да я държите, защото заема огромно пространство. Не забравяйте и, че строителните отпадъци може да са прилежно събрани, но е забранено от закона просто да ги изхвърлите. Тук можете да видите защо. Най-доброто решение е да се възползвате от услугите на фирмата, която да почисти основно апартамента или къщата ви и след това да събере и извози всички акумулирани остатъци от ремонтните дейности до специализирано депо във Варна.

 

Спестяването при ремонт не е невъзможно, но вашето спокойствие и гладкият процес са най-ценни. Доверете ни се!

 
Facebook