Извозване

Дейности » Извозване

Бригада за къртене „Попай“ предлага на своите клиенти извозване на отпадъци. Рано или късно всяко помещение се нуждае от ремонт и всеки човек поне веднъж се е сблъсквал с потребността да ремонтира мястото, където живее.

 

Независимо дали се сдобивате с нов дом, или искате да освежите стария, дали предприемате по-сериозни строителни дейности, или наблягате на леките козметични ремонти, можете да се обърнете към бригада за къртене „Попай“, а ние ще ви помогнем с извозването на отпадъците от всеки вид ремонт. Ние знаем, че при всяка ремонтна дейност остават огромно количество строителни отпадъци, които трябва да бъдат пренесени. И не само битовите отпадъци, а и старите мебели и всякаква непотребна техника трябва да бъдат почистени.

 

Според Закона за управление на отпадъци в категория „Строителни отпадъци“ попадат огромно количество материали от бетона, гипса и тухлите, през различните видове плочки като фаянс и теракота, до стъклото, дървесината, пластмасата и всякакви сплави и смеси.

Както и сами знаете, те не трябва да бъдат изхвърляни в контейнерите за битови отпадъци, намирането на подходящ транспорт е важен фактор, който не бива да бъде пропускан, а и рециклирането на отпадъците е значимо и съобразно екологичното развитие. Всички тези фактори сериозно могат да ви затруднят и да създадат допълнителни усложнения около вашия ремонт.

Затова се доверете на бригада за къртене „Попай“ и ни позволете да ви помогнем със събирането, товаренето и извозването на отпадъците от вашия ремонт с грижа за вас и за опазването на околната среда.

Цени:

  • Извозване на насипни строителни отпадъци със самосвал - товарене, извозване и такса смет – 50-90 лв /до 2 тона/. 

  • Извозване на строителни отпадъци в чували – пълнене, товарене, извозване и такса смет – 80-120 лв според броя чували /до 2 тона/.

  • Извозване на стари мебели,техника и битови отпадъци – товарене, извозване и такса смет – от 50 лв. Горната граница на цената зависи от обема и мястото, от което се събират и извозват.

Facebook